Sat20.07 Sun21.07 Mon22.07 Tue23.07 Wed24.07 Thu25.07 Fri26.07
Resilience Ride! SRachel M 08:30 60 mins
Total TRX Omar B 08:30 45 mins
Dynamic Flow Omar B 09:30 60 mins
EMS 2:1 Group Training Session W Clare B 10:15 35
EMS 2:1 Group Training Session W Clare B 11:00 35
 
Spivi® Ride! Rachel M 09:30 45 mins
Total TRX Adam M 09:30 45 mins
BURN Adam M 10:30 45
EMS Intro Session Omar B 11:15 35 mins
 
TRX - Total Tone SBianca H 08:30 45
Rhythm Ride! SMichelle A 09:30 45 mins
cancelled Omar B / Omar B 10:45 (50 mins)
Fit2Fight SEmma S 18:45 45 mins
Vinyasa Flow Harriet C. 19:45 60 mins
Spivi® Ride! Char C. 19:45 45 mins
 
Body Sculpt SOmar B 08:30 45 mins
Rhythm Ride! SRachel M 09:00 45 mins
TRX - Total Tone SOmar B 09:30 45
Vinyasa Flow Gracie M 10:30 60 mins
EMS 2:1 Group Training Session W SOmar B 18:30 35
EMS 2:1 Group Training Session W SOmar B 19:15 35
Power Ride! Mark M 19:45 45
TRX - Total Tone Sandi A. 19:45 45
 
ROX -50 Omar B / Omar B 08:30 50 mins
Body Sculpt Omar B 09:45 45 mins
Conditioning Luke P. 19:45 45 mins
Spivi® Ride! Emily E 19:45 45 mins
 
HIIT Circuits Emily E 08:30 45 mins
Club Ride! Nicole S. 09:30 45 mins
Total TRX Luke P. 09:30 45 mins
EMS Intro Session W Omar B 09:45 35 mins
Dynamic Flow Omar B 10:30 60 mins
Fit2Fight Omar B 18:30 45 mins
Ashtanga Yoga Fundamentals Omar B 19:30 60 minutes
Power Ride! Mark M 19:45 45
 
Total TRX Luke P. 08:30 45 mins
ROX -50 Luke P. / Omar B 09:30 50 mins
Body Sculpt Sandi A. 11:00 45 mins